​Selskabslokaler til din næste fest finder du her

​Er du på udkig efter selskabslokaler til din næste fest? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Hotel Simested Kro har vi en række festlokaler til rådighed, som du kan bruge til dit næste arrangement. Vores selskabslokaler bruges til fest, hvor vi sørger for mad, servering, borddækning osv. Vores kunder kommer primært fra Aalestrup, Aars, Viborg og Hobro samt resten af Nordjylland.

Når du holder fest i selskabslokalerne hos os, kan du forvente flotte og rengjorte lokaler, hvor bordene er flot dækkede med lys og blomster. Vi stiller gerne personale til rådighed efter dine behov og leverer også gerne maden til din fest. Alt dette afhænger af lige netop dine ønsker og behov.

Venlig og imødekommende betjening ved fest i festlokaler

​Vi står altid klar med imødekommende og venlig betjening, som gør sit bedste for at gøre dagen til en succes. Derudover kan du være sikker på, at maden er velsmagende og lavet af friske råvarer. 

Vi sammensætter altid en menu i samarbejde med dig, hvor vi imødekommer dine ønsker bedst muligt. Du kan med fordel vælge at holde din næste fest i vores selskabslokaler. Vi står gerne både for servering og maden, så du ikke skal tænke på andet end at have en god dag og aften. 

Vi har lokaler i forskellige størrelser, som kan rumme ethvert arrangement. Omgivelserne er lyse og hyggelige i hvert lokale.

Kontakt os for flere oplysninger om selskabslokaler

​Ønsker du at modtage flere oplysninger om vores billige selskabslokaler, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere.

Vi kan kontaktes på telefon: 98 64 90 13 eller på mail: info@simested-kro.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 99 anmeldelser på Facebook.

Smiley

​Firmainfo

Hotel Simested Kro

CVR: 20959371

Boldrupvej 75, 9620 Aalestrup

Telefon: (+45) 98 64 90 13

E-mail: info@simested-kro.dk